مسافر ( هرچی بخوای گیر میاری) آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
یک شنبه 26 دی 1389برچسب:, :: 18:39 :: نويسنده : مسافر
صحبت یکی از دوستان که دوست داشتم همه بشنون : 8 دی 1389برچسب:, :: 13:1 :: نويسنده : مسافر
6 دی 1389برچسب:, :: 11:35 :: نويسنده : مسافر
مقدمه:
تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم.
زیتون سیاه :
این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا میکند.
به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است . بنابر این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود.
و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.
در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.
این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.
ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند.
برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید. 16 آبان 1389برچسب:, :: 15:56 :: نويسنده : مسافر
این هم یک کلیپ جالب از روش حل ریاضی چینی فوقالعاده جالب :O :O :O از لینک زیر دیدن و دانلود کنید http://www.4shared.com/video/wvZmGzXr/HowChinesemultiply.html
11 آبان 1389برچسب:, :: 8:36 :: نويسنده : مسافر
فيزيکدانان PTB با همکاري پزشکان بيومديکال از Jena بهدنبال روشهايي بهينه براي درمان تومور بهوسيله استفاده از گرما هستند. به گزارش سرويس علمي ايسنا فيزيکدانان رشتههاي مختلف علوم تصميم دارند تا با همکاري پزشکان بيومديکال بتوانند با استفاده از نانوذرات مغناطيسي، سرطان را با کمک گرما درمان کنند. در اين ارتباط پروژهاي مشترک با حمايت موسسهاي آلماني از طريق بيمارستان دانشگاه Jena تحت مديريت هايک ريشر تعريف شده است. در اين پروژه از نانوذرات مغناطيسي براي تزريق به تومور در بدن بيماران استفاده ميشود. بنابراين اين سوال مطرح است که آيا اين نانوذرات در همان محل تومور باقي ميمانند و يا در بدن پخش ميشوند. دانستن اين که چه تعداد از اين نانوذرات در تومور جاي ميگيرند، براي موفقيت روش درمان سرطان با کمک گرما با اهميت است. امروزه دانشمندان قادرند تا ثابت کنند که در موشها، ريلاکسومتري مغناطيسي روشي کاربردي براي درمان گرمايي سرطان است. اين امر اطلاعاتي را در مورد
موقعيت نانوذرات در بدن – کاملا بدون تماس با بيمار – را در اختيار ميگذارد.
براي درمان سرطان در اين روش، نانوذرات مغناطيسي به تومور تزريق و توسط ميدان الکترومغناطيس تحريک ميشوند. اگر چه نانو ذرات مغناطيسي سبب افزايش دماي تومور ميشوند اما تنها در صورتي که دما بين 55-60 درجه سانتيگراد نگاه داشته شود، سلول هاي سرطاني تخريب ميشوند و بافتهاي اطراف تحت تاثي ر قرار نميگيرند. اين فرايند هنوز بهصورت کيلينکي مورد بررسي و آزمايش قرار نگرفته است و هنوز در فاز آزمايشي است. به گفته محققان، بايد روشي جستوجو شود که از اين طريق بتوان مکان و تعداد نانوذرات مغناطيسي در بدن را تعيين کرد. بر اين اساس، درمان انتخابي تومور قابليت انجام دارد. دانشمندان PTB دريافتهاند که ريلاسومتري مغناطيسي ميتواند اين اطلاعات را بدون تماس با بدن بيمار يا آسيب رساندن به بدن او بدست آورد. بر اساس اين روش كه قبل از آغاز درمان انجام ميشود، ابتدا نانوذرات اکسيد فرنيک تزريق شده به تومور سوپرپارامگنتيک ميشوند؛ يعني ذرات کوچک مغناطيسي ميتوانند جهت مغناطيسي خود را بهصورت مستقل از ديگري تغيي ر دهند. در دماي اتاق، آنها در اتاق بهصورتي توزيع ميشوند که برايند آنها گشتاور مغناطيسي ايجاد نميکند. اگر يک ميدان مغناطيسي ثابت اعمال شود، اين ذرات در جهت ميدان مغناطيسي قرار ميگيرند و گشتاور مغناطيسي آنها قابل اندازهگيري است. اين ميدان مغناطيسي سپس خاموش ميشود و با حسگرهاي حساس ميدان مغناطيسي به نام SQUIDs ريلاکسيشن مغناطيسي، يعني بازگشت گشتاور مغناطيسي از مکان يکنواخت بهسوي مکاني با توزيغ آماري، قابل تعيين است. دامنه سيگنال ريلاکسيشن اطلاعاتي درمورد کميت ذرات در اختيار ميگذارد. محققان اين روش را در موشها انجام دادهاند و توانستهاند مکان ذرات را بهخوبي تعيين کنند. در برخي از تومورها دانشمندان توانستهاند تا 24 ساعت بعد از تزريق مقدار نانوذرات در تومور را تعيين کنند در حالي که قبلا تنها يک چهارم ذرات تزريق شده قابل شناسايي بودند.
به گزارش ايسنا، به گفته محققان، تاکنون امکان تشريح اين اختلافات در کميت نانوذرات مغناطيسي در تومور وجود نداشت. نتايج جديد بر اهميت بيشتر انجام ريلاسومتري مغناطيسي در هنگام درمان سرطان با کمک نانوذرات و تعيين کميت اين ذرات در تومورها تاکيد دارند 10 آبان 1389برچسب:, :: 10:51 :: نويسنده : مسافر
1 آبان 1389برچسب:, :: 10:40 :: نويسنده : مسافر
۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است. ۲-شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم - پتاسیم - سدیم و... را بر هم می ریزد. ۳-شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند. ! ۴-شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند. ۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.
۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد !
۷-شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد.
۸-شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
۹- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
۱۰-بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد.
۱۱-شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.
۱۲-شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد!
۱۳-شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.
۱۴-شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
۱۵-شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
۱۶-شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
۱۷- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند!
۱۸- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.
۱۹- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!
۲۰-شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
۲۱-شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.
۲۲-شکر عامل اصلی چاق شدن است.
۲۳- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.
۲۴-یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.
۲۵-شکر باعث آپاندیسیت می شود.
۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد.
۲۷- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.
۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.
۲۹- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.
۳۱- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
۳۲- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.
۳۳- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
۳۴- بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند.
۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطاناست.
۳۶- شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند.
۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
۳۸- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.
۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
۴۰- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.
۴۱-اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
۴۲- عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
۴۳- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
۴۴-شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.
۴۵- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.
۴۶- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
۴۷-وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچکشروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است. 29 مهر 1389برچسب:, :: 12:20 :: نويسنده : مسافر
اين يک راز نيست، فقط کافي است به آخرين دستاوردهاي متخصصين مرکز ملي هدايت (ارتقاء) سلامت و رفتار شناسي توکيو توجه کنيم!
آنها ميگويند: 1- هرگز سيگار نکشيد و اگر ميکشيد ، نيمه آخر آن را هيچ وجه نکشيد. 2- در حمام هيچگاه مستقيما زير دوش آب گرم نفس نکشيد. کلر يک قاتل تدريجي است. 3- هنگام شارژ موبايل ابتدا شارژر را به گوشي وصل کنيد و سپس آن را به برق وصل کنيد. بهتر است موبايل خاموش باشد. 4- چاي بيشتر از يک روز مانده را اصلا ننوشيد. 5- هنگام روشن کردن کولر اتومبيل خود ابتدا به مدت حداقل 5 دقيقه پنجره ها را باز بگذاريد و در پمپ بنزينها کولر را خاموش نماييد. 6- غذاي خود را بيشتر از يکبار در مايکروفر گرم نکنيد و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بريزيد. 7- با حيوانات خانگي تعامل مثبت داشته باشيد. آنها ممکن است از خيلي از انسانها سالمتر و تميزتر باشند. عوامل مشترک زياد آنها با انسانها ميتواند به شکل واکسن در بدن عمل کند. 8- هنگام غذا بين هرلقمه حداقل 1 دقيقه فاصله بگذاريد و دو ساعت قبل و بعد از غذا و هنگام آن نوشيدني ننوشيد. 9- هنگام حرکت اتومبیل، پنجره ها را تماما باز نکنيد تا هوا بصورت باد وارد مجاري تنفسي نگردد. 10- لوازم آرايشي را بيشتر از 5 ساعت برروي پوست خود باقي نگذاريد. سلولهاي پوستي نياز به تعرق و تنفس دارند. درمنزل نيز تا حد امکان از لباسهاي گشاد ، راحت و باز استفاده نماييد. 11- موهاي خود را بيش از يکبار در شبانه روز شانه نکنيد.مراقب ورود شوره سر (حتي بصورت نامرئي) به چشمها و مجراي تنفسي خود باشيد. 12- هنگام دويدن و راه رفتن سر خود را بالا نگهداريد.هنگام نشستن و خوابيدن برعکس سر خود را پايين نگهداريد. 13- توجه بيش از حد به وزن، سودمند نيست. بدن انسان قادر است بصورت خودکار ميزان ورودي، جذب و ميزان دفع را تنظيم نمايد و اشتهاي طبيعي نيز متناسب با آن ميباشد. هرچه قدر دوست داريد بخوريد. 14- اگر نياز مالي نداريد، لازم نيست روزي 8 ساعت کار کنيد. بهترين تعداد ساعات کاري بين 5 الي 6 ساعت ميباشد. 15- مشروبات الکلي درصورت عدم افراط براي سلامت مغز و قلب نه تنها مضر نيست، بلکه سودمند است. 16- هرگز پشت مانيتور (هاي قديمي) که روشن هستند قرار نگيريد. ضرر آنها از خيلي از دستگاههاي عکسبرداري بيشتر است. 17- ورزش و تحرک در ابتداي صبح نه تنها سودمند نيست بلکه خطرناک نيز هست. سعي کنيد آن را در حداقل 3 ساعت بعد از بيداري و یا عصر انجام دهيد. 18- توجه بيش از حد به امور سياسي، ورزشي و اقتصادي براي سلامت روان مضر بوده و در دراز مدت به علت عدم امکان تسلط بر کنترل آنها، باعث اختلالات رواني ميگردد. 19- معجزه جواهر آلات براي خانمها را فراموش نکنيد. حتي اگر صرفا به ديدن آنها باشد. 20- هيچگاه به پهلو نخوابيد. سعي کنيد در جهت عمود بر محور مغناطيسي زمين بخوابيد.
اگر احساس ميکنيد ديگراني که دوستشان داريد، شایسته 10% افزايش سن ميباشند، چرا اين ايميل را براي آنها نيز نميفرستيد؟
پيوندها
ابتدا ما را با لینک و نام وبلاگ در سایت خود لینک کنید و سپس از این فسمت خود را به صورت خودکار لینک کنید با تشکر |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |